Haabersti klubimajas on nüüd Clubhouse International Faculty liige!

Eelmine aasta veebruarikuus käisid Tanel, Sander ja Kati Mosaic’i klubimajas klubimajade baaskoolitusel. Peale koolitust tegi koolituse läbiviija Sanderile ettepaneku, et ta liituks Faculty meeskonnaga.

Ma olin sellest kutsest väga liigutatud ja võtsin selle endale eesmärgiks. Pidin tegema taotluse ja saama kaks soovituskirja erinevatelt klubimaja töötajatelt. Sain siis soovituskirja Haabersti klubimaja juhataja Marilt ja Mosaici klubimaja töötaja Lee Ellioti käest.

Taotlus saadetud ja jäin vastust ootama. Möödus kolm kuud, kui mulle kirjutati Clubhouse Internationalist, et nad on mind välja valinud ja soovivad, et ma millalgi alustaks koolitust.

Möödus pool aastat ja ma juba olin mures, et äkki ei hakkagi koolitus pihta, aga siis kirjutati mulle ja öeldi, et kas ma saan alustada koolitust veebruarikuus. Koolitus oli kaks nädala ja hõlmas endas palju individuaalset tööd, grupitööd ja erinevate kodutööde täitmist ja ka teises klubimajas hindamise tegemist. Kõik kohtumised toimusid virtuaalselt ja kellaaeg oli Ameerika aja järgi (18.00-02.00).

Kuna Faculty visiidid on väga intensiivsed, siis tehakse nii, et me tunneksime selle koolituse ajal sama pinget, mida päris visiidil.

Lõputöö tehtud, kaitstud ja jäin vastust ootama, et kas mind võetakse Faculty’isse vastu.

06.03 tuli hommikul kõne Taanist ja mulle anti teada, et Clubhouse International soovib mind oma meeskonda.

Alates sellest päevast on Haabersti klubimajal oma akrediteerimismeeskonna liige Sander Valk.

Tema esimene visiit toimub 23.05-26.05 Imatra klubimajas.

Klubimaja soovib Sanderile jõudu ja jaksu!

Oleme Tema üle uhked!

Close Menu